Platforma “Doctoranzi in Romania”

Platforma “Doctoranzi in Romania” este o initiativa a Unitatii Executive pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI), in virtutea responsabilitatii referitoare la finantarea programelor de cercetare exploratorie (IDEI) si de dezvoltare a Resurselor Umane.

Platforma nu este o activitate prevazuta in proiectele strategice privind invatamantul superior derulate de UEFISCDI, finantate din Fonduri Structurale (www.forhe.ro).

Institutiile gazda ale scolilor doctorale trebuie sa solicite cont de Administrator(i) de Profil Institutional la adresa office@doctoranzi-romania.ro cu mentionarea institutiei gazda a scolilor doctorale si a persoanei responsabile.

Responsabilitatea administrativa pentru procesul de inregistrare a doctoranzilor din scolile doctorale ii revine Administratorului de Profil Institutional. Administratorul de Profil Institutional creeaza conturile Conducatorilor de Doctorat si are posibilitatea de a crea conturile pentru doctoranzii afiliati institutiei.

Doctoranzii primesc conturile de acces pentru completarea profilului doctoral de la Conducatorul de Doctorat sau prin exceptie, de la Administratorul de Profil Institutional.

Nota:Conform adresei DGIS-MECTS (nr. 2735/22.03.2012), in platforma web se vor incarca informatii despre:

  1. Doctoranzii POSDRU (indiferent de statusul proiectului – finalizat sau in derulare)
  2. Doctoranzii inmatriculati in prezent (altii decat cei de la pct.1)
Contact administrativ si tehnic UEFISCDI:

Persoana de contact: Marius Dorian Nicolaescu
Telefon: 021.308.05.00
Email: suport@doctoranzi-romania.ro
Persoana de contact: Elena Stefania Ionescu
Telefon: 021.308.05.06
Email: elena.ionescu@uefiscdi.ro
Last modified: Friday, 4 October 2013, 5:40 AM