Muntean Calin
International Student Identity Card
by Calin Muntean - Friday, 18 November 2011, 1:18 AM
 
International Student Identity Card

Sunt singurele legitimatii recunoscute de UNESCO si de Uniunea Europeana si ofera posesorilor recunoasterea statutului de student, doctorand, masterand si profesor la nivel international, accesul la peste 38.000 de reduceri in toata lumea si consultanta si telefonie internationala prin ISIC Help Line si ISIConnect.

Bilete de avion

GTS Turism (partener principal al ASYST) poate oferi gratie parteneriatelor sale, cele mai competitive tarife pentru biletele de avion precum si programe WORK AND TRAVEL.

Serviciile oferite, programele desfasurate, parteneriatele incheiate, si, mai ales, preturile extrem de competitive oferite clientilor sai fac din GTS Turism un sustinator activ al mobilitatii internationale a studentilor, tinerilor si profesorilor romani si straini si nu numai.

Pentru mai multe informatii privind tarifele biletelor de avion contactati www.gtsturism.ro .

Carduri ISIC, IYTC, ITIC

Sunteti student/elev la zi, cadru didactic sau tanar cu varsta cuprinsa intre 12 si 26 de ani? Veniti la GTS documentele necesare si va dam cardul pe loc.

SPECIAL PENTRU POSESORII DE CARDURI BRD-ISIC - discount suplimentar de 10 Euro la plata cu cardul
Ai card BRD-ISIC? Pe langa tariful special, oferit doar posesorilor de carduri ISIC, ITIC si IYTC, mai primesti un discount de 10 Euro doar la plata cu cardul BRD-ISIC!

Cazare

GTS Turism este in masura sa va ofere peste 14.000 de variante de cazare in peste 1.000 de destinatii din intreaga lume.

GTS va ofera:
gts2_376

  • Cazare in majoritatea marilor orase de pe tot cuprinsul globului si in multe alte destinatii atractive precum parcurile nationale si plajele celebre. Alte destinatii exotice cuprind destinatii precum cascada Iguazu Falls din Argentina/Brazilia.
  • Transferul de la aeroport
  • Pachete ce cuprind cazarea si vizitarea punctelor de interes turistic
  • Tururi turistice

Oferta de cazare cuprinde 14.000 de locatii repartizate astfel:

  • 8.500 hoteluri in Europa
  • 500 hoteluri in America Latina
  • 500 hoteluri in Africa si Orientul Mijlociu
  • 3.500 hoteluri in America de Nord
  • 500 hoteluri in Asia
  • 500 hoteluri in Australia si Pacific

Cazarile GTS sunt alese cu mare grija, avandu-se in vedere criterii precum: pozitionarea, siguranta, costul si facilitatile oferite. Atmosfera, locatia si caracterul locului reprezinta de asemenea criterii importante.

Asigurari

GTS International Romania pune la dispozitia turistilor asigurari medicale de calatorie pentru perioade variind intre 2 zile si un an.

Suma asigurata, pentru care se incheie asigurarea medicala de calatorie, este de 50.000 euro.

In cazul asigurarilor de grup si daca durata calatoriei nu depaseste 31 de zile, se pot acorda reduceri ale primelor de asigurare. Pentru tarife, click aici.

Contact